INFO & CONTACT

Mensen, gedrag en omgeving staan centraal in mijn werk. Zowel in de studio, op locatie of in een landschap. Mijn stijl kan worden gekarakteriseerd als het maken van krachtige portretten tot reportages en documentair werk. Ik ben begonnen als autodidact met docenten als: Rembrandt, Vermeer, Richard Avadon, Paolo Roversi, Mary Ellen Mark; om er enkele te noemen. Momenteel studeer ik fotografie aan de kunstacademie in België om mijn beeld te blijven uitdiepen. Het mensbeeld vormt zich door uitingen in de randen van het bestaan. Het is in deze uiterste randen waar de magie gebeurt, daar waar de diversiteit nog ongereguleerd is en waar enkel anomalieën te vinden zijn. Dit prikkelt mijn zenuwuiteinden.

Als medium gebruik ik digitale en analoge fotografie en korte filmfragmenten. Mijn thuisbasis als fotograaf is Eindhoven. Hier werk ik aan opdrachten en eigen werk, maar ook nationaal en internationaal.

AFDRUKKEN

Elke foto die u hier treft op de website is te koop. Deze prints hebben een beperkte oplage, afhankelijk van hun grootte.
De foto’s kunt u ingelijst of opgerold bestellen in drie verschillende formaten; 45x30cm – 90x60cm – 135x90cm.
Zie prints voor meer informatie.

GEBRUIK VAN FOTO’S

In het geval u een digitale of analoge foto wilt gebruiken voor tijdschriften, blogs, kranten enz. Neem alstublieft contact met mij op via het onderstaande formulier of stuur me een e-mail naar peter(apenstaartje)studiopeterbos(punt)nl.

CONTACT