INFO & CONTACT

Het mensbeeld vormt zich door uitingen in de randen van het bestaan. Het is in deze uiterste randen waar de magie gebeurt, waar de diversiteit nog ongereguleerd is, waar enkel anomalieën te vinden zijn. Dit prikkelt mijn zenuwuiteinden.
Mensen, proces en omgeving staan altijd centraal in mijn werk, of het nu in de studio, op locatie of in een landschap is. Mijn stijl kan worden gekarakteriseerd als het maken van sprekende portretten tot documentair werk. Ik ben begonnen als autodidact met docenten als: Rembrandt, Vermeer, Richard Avadon, Paolo Roversi, Mary Ellen Mark; om er enkele te noemen. Momenteel studeer ik fotografie aan de kunstacademie in België om mijn beeld te blijven uitdiepen. Ik werk zowel in het binnen- als buitenland aan opdrachten en aan eigen projecten.

AFDRUKKEN

Elke foto, te vinden op deze website, kan worden gekocht. Deze prints hebben een beperkte oplage, afhankelijk van hun grootte.
De foto’s kunnen ingelijst of opgerold in drie verschillende formaten worden besteld; 45x30cm – 90x60cm – 135x90cm.
Zie de prints voor meer informatie.

GEBRUIK VAN FOTO’S

In het geval u de digitale of analoge foto wilt gebruiken voor tijdschriften, blogs, kranten enz. Neem alstublieft contact met mij op via het onderstaande formulier of stuur me een e-mail naar peter(apenstaartje)studiopeterbos(punt)nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

CONTACT